Najbolji dokaz o kvaliteti i učinkovitosti našeg rada i ponuđenih dentalnih usluga su preporuke i zadovoljstvo naših pacijenata

Galerija naših pacijenata

Što naši pacijenti kažu o nama

Najbolja klinika vrhunska oprema odlicni doktori i vrlo simpaticno osoblje na prijemu.
Vracam se opet.

Darko L

Gotovi sa radovima … zadovoljni … !! sigurno ćemo se vratiti … vrlo profesionalni !! Htjela sam se zahvaliti svima … osobito dr. Vidaić !!!! Ponovno mi je vratila osmijeh! Odličan posao! Hvala još jednom!

Caty Marino F.

Preporučujem zbog profesionalnosti, ozbiljnosti i prihvatljive cijene…

Giancarlo M.
Sve pohvale ordinaciji Orto-Nove! Simpaticno osoblje i profesionalna usluga…ugodna i sigurna atmosfera za pacijente!
Irena Ć

Mama, brat i ja već nekoliko godina dolazimo u Orto-Nova centar i svi imamo samo riječi pohvale za cijelo osoblje, koje je uvijek ljubazno i uslužno. Posebno moram pohvaliti doktorice Petru i Anu. Usluga i rezultati su izvrsni i još ni jednom nismo otišli nezadovoljni.

Lea K.

Sve pohvale klinici, vrhunska usluga, ljubaznost osoblja, prihvatljive cijene. Vrlo visoka razina profesionalnosti, odličan ambijent. Stručni, profesionalni i ljubazni doktori. Veliko hvala, ocjena 5+ za komplet ORTO NOVA team. Dr. Blanka Skelo hvala vam što ste mi vratili osmjeh. Moja velika preporuka….

Ivica J

Jučer sam se vratio kući nakon operacije u ovoj prekrasnoj klinici, rad koji je izgledao gotovo nemoguće za odraditi u Italiji, a da ne spominjem visinu troškova u Italiji… Profesionalni i ljubazni. Zahvaljujem cijeloj ekipi od srca ali pogotovo doktoru koji je radio i medicinskoj sestri koja me je ohrabrivala tijekom operacije!

Alessandro C.

Odličan posao, sretan sam što mogu preporučiti svojim prijateljima koji trebaju urediti svoja usta da se ljepšu smiju.

Prati S.

Sposobni doktori koji riješe svaki problem. Jako ugodno iskustvo i preporučujem svima!

Laura S.

Ja sam napravila sve i izrazito su me zadovoljili svojim pozitivnim stavom. .. odlični i profesionalni !!!

Rosa L.

Vrlo visoka razina profesionalnosti, odličan ambijent i kvalitetno osoblje od prijema pacijenta, do pripreme za zahvat i samoga zahvata. Apsolutno preporučam svima. Dovoljno govori činjenica da je proces ugradnje implantata prošao u cijelini bezbolno i bez ikakvih naknadnih posljedica i bolova. I zato ocijena 5 za komplet ORTO-NOVA team, Dr. Andreju Kravanji i svim asistenticama i asistentima. Odlično iskustvo koje definitivno mogu dalje preporuciti svima!!! 5+

Mladen F.

Velik profesionalizam i ozbiljnost, bio sam impresioniran svima, preporučujem.

Alberto B.

Zatraži besplatnu ponudu i ostvari poseban popust

Ispunite obrazac kako biste zatražili informacije ili rezervirali termin. Rezervirajte prvi posjet besplatno.

  • Accepted file types: doc, pdf, png, jpg, jpeg.