Transformacija tvog osmijeha uz 20% popusta

Pronalaženje pravog ortodonta može biti izazov, ali uz našu pomoć, vaš put prema zdravom i lijepom osmijehu može biti veoma ugodan. U Orto Novi kvaliteta rada traje već 2 generacije specijalista ortodoncije – 30 godina iskustva.

Sada je idealno vrijeme da rezervirate svoj termin jer vam darujemo 20% popusta na usluge ortodoncije.

Kvalitetno vođenje terapije od strane specijalista ortodoncije

Naš tim kontinuirano stječe nova znanja, prati trendove suvremene ortodoncije te se educira na europskim sveučilištima u Madridu, Valenciji, Barceloni, Kremsu i Varšavi. Sa vodstvom doktorice dentalne medicine i specijalistice ortodoncije dr. Petre Zaverski, a zahvaljujući napretku ortodoncije danas gotovo da i ne postoji problem koji ne možemo riješiti.

 

Moderne ortodontske tehnike u Orto Novi

Kako bi naši stručnjaci za vas odredili plan terapije i utvrdili jeste li kandidat za određenu ortodontsku terapiju potrebno je napraviti najvažniji segment ortodontske terapije, a to je dijagnostika i plan terapije.

Dijagnostički podatci koji se uzimaju su: otisci, detaljno fotografiranje (intraoralno i ekstraoralno) te analize rendgenskih snimki. Na temelju svih tih podataka, detaljno i stručno se analizira zagriz, lice, osmijeh i profil pacijenta.

 

Invisalign® – Oku nevidljiva ortodontska terapija

Zahvaljujući najmodernijoj Invisalign® ortodontskoj terapiji, blistav osmijeh je bliže nego što mislite. Obratite nam se da zajedno na neprimjetan način, napravimo itekako vidljivu promjenu!

 

 

Osim velikih pozitivnih promjena kod funkcijskih poboljšanja, estetike lica, osmijeha, ali i psihološke promjene, ortodontska terapija ponekad je nužna i kod odraslih pacijenata kako bi se otklonili parodontološki problemi ili kvalitetno, i sa što manje brušenja, mogao izvesti određeni protetski rad.

 

Damon Sistem – Ortodoncija vođena izgledom lica

Na temelju velikog broja završenih terapija došli smo do praktičnih zaključaka da se uz terapiju Damon sistema postižu vrhunski rezultati bez vađenja zubi te da je potreban manji broj kontrolnih pregleda, a samo vrijeme trajanja terapije je kraće.

 

Fiksni aparatići sinonim su ortodoncije i već godinama daju odlične rezultate stvarajući prekrasne osmijehe. No mobilni prozirni aparatići u kratko vrijeme stekli su veliku popularnost među pacijentima radi svoje jednostavnosti, bezbolnosti i praktičnosti.

Na besplatnim konzultacijama s našim specijalistima ortodoncije možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja te saznati koja je ortodontska terapija idealna za vas.

Zatraži besplatnu ponudu i ostvari poseban popust

Ispunite obrazac kako biste zatražili informacije ili rezervirali termin. Rezervirajte prvi posjet besplatno.

  • Hidden
  • Accepted file types: doc, pdf, png, jpg, jpeg, Max. file size: 50 MB.