Implantologija

Dentalna implantologija pruža rješenja za sve oblike bezubosti, od nedostatka jednog zuba, preko djelomičnih bezubosti do sanacija potpunih bezubosti. U nekim slučajevima radi se o brzoj i jednostavnoj terapiji koja se može obaviti u jednoj posjeti našem Centru dentalne medicine Orto-Nova, dok s druge strane postoje i slučajevi gdje je potrebno višemjesečno multidisciplinarno liječenje.

Suvremena, kvalitetna i vrhunska implantološka terapija u našem Centru osigurava Vam dugoročnost i garanciju. Možemo se pohvaliti velikim postotkom uspješnosti implantološke terapije od gotovo 99%.

Prednosti implantata

  • ZDRAV I LIJEP OSMIJEH – Zubni implantati izgledaju i funkcioniraju kao prirodni zubi
  • POBOLJŠANA FUNKCIJA ZAGRIZA – Novi zub u potpunosti nadoknađuje izgubljeni zub i omogućava normalan zagriz
  • OMOGUĆENA ISPRAVNA FUNKCIJA GOVORA – Tijekom govora zubi ostaju na mjestu i nema straha od pomicanja (za razliku od mobilnih proteza)
  • POBOLJŠANO ORALNO I UKUPNO ZDRAVLJE – Zubni implantat čuva ispravan položaj ostalih zubi unutar zubnog niza i spriječava njihovo daljnje pomicanje te čuva kost od resorpcije
  • DUGOROČNOST – Uz pravilno održavanje oralne higijene i redovitih stomatoloških kontrola implantati mogu trajati čitav život
  • BEZBOLNOST i SIGURNOST – Sam proces ugradnje implantata je gotovo bezbolan i siguran stomatološki zahvat ukoliko se obavlja stručno i odgovorno
  • OPUŠTENOST – Nadoknađeni zub vraća prirodan i opušten osmijeh te Vam pomaže da se osjećate bolje

U Orto-Novi posebnu pažnju pridajemo odabiru vrhunskih stomatoloških materijala kako bismo na sve načine osigurali potpuno i dugotrajno zadovoljstvo naših pacijenata.

 

Upravo iz tog razloga odabrali smo švedski implantološki sustav Nobel Biocare koji je jedan od vodećih sustava na tržištu. Nobel Biocare implantati poznati su predstavnici implantologije i prisutni su u praksi dugi niz godina. Na temelju opsežnih istraživanja razvijen je jedinstveni sustav koji je postao predvodnik nove generacije implantata s brojnim revolucionarnim rješenjima. Iza sebe ima brojne laboratorijske i kliničke studije koje su potvrdile njegovu pouzdanost i dugovječnost te na taj način odgovara najvišim svjetskim standardima.

Zatraži besplatnu ponudu i ostvari poseban popust

Ispunite obrazac kako biste zatražili informacije ili rezervirali termin. Rezervirajte prvi posjet besplatno.

  • Accepted file types: doc, pdf, png, jpg, jpeg, Max. file size: 20 MB.