Nova dimenzija tvoje prirodne ljepote

 

Svatko od nas želi lijep i prirodan osmijeh. Formula za postizanje lijepog osmijeha upravo su zdravi zubi koji nisu samo najbolji pokazatelj zdravlja već i ključan faktor za podizanje samopouzdanja i prezentiranja u svakodnevnom životu i svim životnim situacijama.

 

Zdravlje, mladenački i svjež izgled, osnovni su imperativi ljepote današnjice koji su definirali visoke standarde u dentalnoj medicini i učinili ju visoko estetskom i funkcionalnom uslugom za svakoga. Činjenica je da fizičko starenje s godinama utječe na zube i zubno tkivo, mijenjajući ljepotu osmijeha. Zubi gube svoj prirodan izgled i svježinu pod utjecajem raznih vanjskih čimbenika, navika i konzumacije raznih prehrambenih namirnica. Neki od uzročnika promjene izgleda zubi su: pušenje, uzimanje lijekova te konzumiranje raznih napitaka poput kave, čaja, crnog vina, gaziranih pića itd.

 

Upravo se tu estetska dentalna medicina, koja je usmjerena na estetiku zubi i osmijeha pacijenata, pojavljuje kao rješenje te profesionalnim i učinkovitim metodama vraća željeni osmijeh na lice svakog pacijenta. Moderna estetska dentalna medicina gotovo svakodnevno postiže vrhunske rezultate u oblikovanju prirodnog i zdravog osmijeha, nudi niz učinkovitih rješenja i integrira sve stručnjake u području dentalne medicine.

 

 

Estetska stomatologija uključuje:


Tim stručnjaka u našem Centru dentalne medicine Orto Nova osigurat će vam prekrasan osmijeh i veće samopouzdanje koristeći umjetničke vještine kao i tehnološki napredak koje nam moderna stomatologija omogućuje.

 

.

Zatraži besplatnu ponudu i ostvari poseban popust

Ispunite obrazac kako biste zatražili informacije ili rezervirali termin. Rezervirajte prvi posjet besplatno.

  • Hidden
  • Accepted file types: doc, pdf, png, jpg, jpeg, Max. file size: 150 MB.