Nakon određenog perioda života naši zubi više ne zadovoljavaju estetikom, a ponekad  niti funkcionalnošću. Želja za blistavim i mladenačkim osmijehom uz kvalitetna i dugoročna rješenja, u uvjetima moderne stomatologije u našem Centru dentalne medicine u potpunosti je ostvariva. Koliko god se sređivali i dotjerivali, uzalud je ako pri prvom susretu osmijehom prikazujemo zapuštene i nezdrave zube.

Zubna protetika – vrste protetskih zahvata

Gubitkom zuba bitno se narušava sklad cijelog lica. Gubitak čak i samo jednog zuba dovodi do poremećaja funkcije u ustima (žvakanje, govor, estetika…).

Osim nadoknađivanja zuba koji nedostaje, protetski se može riješavati i cijeli niz blagih i umjerenih nesavršenosti zuba kao što su boja, oblik i položaj.

U našem Dentalnom centru Orto Nova nudimo mogućnost izrade svih vrsta protetskih radova koji prate suvremenu estetiku i tehnologiju.

Kako bi pružili najkvalitetniju uslugu posjedujemo i vlastiti dentalni laboratorij opremljen suvremenom dijagnostikom i suvremenim CAD/CAM sustavom. Zahvaljujući CAD/CAM sustavu, naši dentalni tehničari u timskom radu sa doktorima dentalne medicine maksimalno skraćuju uobičajene procedure kod protetskih rješenja.

CAD/CAM Bezmetalna protetika

Svakim danom sve više zamijenjuje metal-porculanske navlake i mostove. Takva protetika izrađuje se kompjuteriziranim sustavom u laboratoriju iz nekoliko vrsta materijala koje biramo prema tome što želimo postići, estetiku, transparentnost ili čvrstoću:

  • cirkon
  • E-Max
  • staklo / porculan

Privremene krunice i mostove, pacijent dobiva odmah nakon brušenja ili skidanja stare protetike kako bi mogao u periodu dok traje izrada finalnog protetskog rada normalno funkcionirati.

Fiksna, mobilna i kombinirana protetika

Kakve god prirode vaš dentalni problem bio, funkcionalne ili estetske, naš dentalni laboratorij nudi rješenje. U Orto Novi izrađujemo sve vrste protetskih radova:

  • ljuskice, krunice i mostove (metal – keramičke, cirkonske ili pune keramičke/empress)
  • krunice, mostove i proteze na zubnim implantatima
  • kombinirane (fiksno-mobilne) radove
  • skeletirane, potpune i djelomične proteze

Obratite nam se s povjerenjem kako bismo zajedničkim dogovorom, ovisno o vašim željama i mogućnostima, izradili detaljan plan terapije i pronašli idealno protetsko rješenje za vas.

Zatraži besplatnu ponudu i ostvari poseban popust

Ispunite obrazac kako biste zatražili informacije ili rezervirali termin. Rezervirajte prvi posjet besplatno.

  • Hidden
  • Accepted file types: doc, pdf, png, jpg, jpeg, Max. file size: 50 MB.