Nevidljivi aparatić koji pristaje uz vaš svakodnevni život

 

Želite ravne zube, a ne sviđaju vam se tradicionalni fiksni aparatići s bravicama? Invisalign® tehnologija ortodontsko je rješenje koje ne uključuje žice i bravice, omogućuje vam fleksibilnost u pogledu konzumacije jela i piće te pruža mogućnost nesmetanog održavanja dobre oralne higijene.

Invisalign® aparat transformira vaš osmijeh bez narušavanja kvalitete vašeg života. Ugodan je za nošenje, a neće ga primjećivati čak ni vaši najbliži.

Kako funkcionira Invisalign®?

Invisalign® ispravlja položaj zubi koristeći niz gotovo nevidljivih alignera (prozirnih udlaga), napravljenih po mjeri za vaše zube kako bi se osigurala maksimalna udobnost.

 

Nakon mijenjanja udlaga svaka 2 tjedna, zubi se pomiču postupno, iz tjedna u tjedan, sve do dolaska u krajnje očekivani položaj. Udlage su gotovo nevidljive. Gotovo nitko neće niti primijetiti da nosite prozirnu udlagu koja kao takva ne predstavlja problem za vaš životni stil i svakodnevnu interakciju s ljudima.

Najveće prednosti nošenja Invisalign® udlaga su:

  • udobnost nošenja

  • mobilnost

  • prozirnost/nevidljivost

  • fleksibilnost u pogledu konzumacije jela i pića

  • kompjuterski navođena (planirana) terapija, koja preciznim izračunima na temelju dobivenih parametara, planira pomake, te tako odbacuje mogućnost pogreške

  • reducira vrijeme i broj dolazaka stomatologu 

  • nesmetano održavanje dobre oralne higijene

Ove udlage mogu se samostalno vaditi i stavljati te vam na taj način daju fleksibilnost za konzumiranje svih jela i pića koja god poželite tijekom trajanja terapije. Također, možete ukloniti svoju udlagu pri četkanju zubi za korištenje zubnog konca, kako bi nesmetano održavali dobru oralnu higijenu.

Za razliku od tradicionalnih fiksnih aparatića, kod ovog oblika ortodontskog rješenja ne postoje niti metalne bravice niti žice. To znači da je vrijeme provedeno u klinici potrebno za prilagođavanje udlage, u većini slučajeva, svedeno na minimum.

Invisalign orto nova

Invisalign® vam omogućuje da vidite virtualne rezultate i plan liječenja pri samom početku liječenja, te vam tako daje mogućnost da vidite kako će vaši zubi izgledati pri samom završetku terapije.

Na temelju dijagnostičkih alata koji uključuju potpunu medicinsku i stomatološku zdravstvenu povijest, klinički pregled i dijagnostičke metode koje nudimo u našem Centru dentalne medicine Orto Nova vidjet ćemo jeste li kandidat za provođenje ortodontske terapije te razviti plan odgovarajuće terapije koja će predstavljati idealno rješenje za vas.

Iskoristite 20% popusta na sve usluge ortodoncije. Zakažite svoj termin i pridružite se našem velikom broju zadovoljnih pacijenata.

Rezerviraj sada i uštedi 20%

Zatraži besplatnu ponudu i ostvari poseban popust

Ispunite obrazac kako biste zatražili informacije ili rezervirali termin. Rezervirajte prvi posjet besplatno.

  • Hidden
  • Accepted file types: doc, pdf, png, jpg, jpeg, Max. file size: 50 MB.