Tko je kandidat za ugradnju umplantanata? Svatko kome nedostaju prirodni zubi, onaj kome je narušena prirodna mogućnost žvakanja, estetski izgled ili govor kandidat je za ugrađivanje dentalnih implantanata.

Ako se želite ponovno opušteno smijati, govoriti i jesti s osjećajem ugode i samopouzdanja, svakako ste kandidat za ugradnju implantata. Dentalni implantati izgledaju potpuno prirodno te ih osjećate kao svoje vlastite zube.

  • Implantati su najbolji dentalni nadomjesci koji predstavljaju rješenje za čitav život bez obzira na životnu dob.

  • Ukoliko pacijent boluje od različitih bolesti kao što su osteoporoza, dijabetes ili bolesti srca, terapija se planira u dogovoru sa pacijentovim liječnikom.

  • Dentalne implantate preporučamo osobama koje imaju otežano ili potpuno onemogućeno nošenje zubnih proteza.

  • Ugradnja implantata moguća je i u slučaju nedostatka kosti. U našem Centru dentalne medicine upotrebom specijaliziranih materijala vršimo regeneraciju kosti.

 

Uzimajući u obzir kompleksnost i trajanje implantološke terapije odluka mora biti pravilno donesena. Prethodno je potrebno obaviti konzultacije sa doktorima u našem Centru kako bi se moglo utvrditi trenutačno stanje zubi i zubnog mesa te definirati vlastite želje i mogućnosti. Njih treba uskladiti s realnim mogućnostima struke i terapeuta. Jedna od bitnijih stavki za uspjeh implantološke terapije je i međusobno povjerenje pacijenta i doktora kako bi se isplanirala najbolja moguća terapija.

Ljubazno osoblje i stručnjaci u našem Dentalnom centru rado će vam pružiti sve potrebne informacije koje su Vam potrebne za donošenje odluke.

Zatraži besplatnu ponudu i ostvari poseban popust

Ispunite obrazac kako biste zatražili informacije ili rezervirali termin. Rezervirajte prvi posjet besplatno.

  • Accepted file types: doc, pdf, png, jpg, jpeg, Max. file size: 20 MB.