Svatko kome nedostaju prirodni zubi, onaj kome je narušena prirodna mogućnost žvakanja, estetski izgled ili govor kandidat je za ugrađivanje dentalnih implantanata.

Ako se želite ponovno opušteno smijati, govoriti i jesti s osjećajem ugode i samopouzdanja, svakako ste kandidat za ugradnju implantata. Dentalni implantati izgledaju potpuno prirodno te ih osjećate kao svoje vlastite zube.

  • Implantati su najbolji dentalni nadomjesci koji predstavljaju rješenje za čitav život bez obzira na životnu dob.

  • Ukoliko pacijent boluje od različitih bolesti kao što su osteoporoza, dijabetes ili bolesti srca, terapija se planira u dogovoru sa pacijentovim liječnikom.

  • Dentalne implantate preporučamo osobama koje imaju otežano ili potpuno onemogućeno nošenje zubnih proteza.

  • Ugradnja implantata moguća je i u slučaju nedostatka kosti. U Orto Novi upotrebom specijaliziranih materijala vršimo regeneraciju kosti.


Uzimajući u obzir kompleksnost i trajanje implantološke terapije odluka mora biti pravilno donesena. Prethodno je potrebno obaviti konzultacije sa doktorima u našem Centru kako bi se moglo utvrditi trenutačno stanje zubi i zubnog mesa te definirati vlastite želje i mogućnosti. Njih treba uskladiti s realnim mogućnostima struke i terapeuta. Jedna od bitnijih stavki za uspjeh implantološke terapije je i međusobno povjerenje pacijenta i doktora kako bi se isplanirala najbolja moguća terapija.

Ljubazno osoblje i stručnjaci u našem Dentalnom centru rado će vam pružiti sve potrebne informacije koje su Vam potrebne za donošenje odluke.

 

Zatraži besplatnu ponudu i ostvari poseban popust

Ispunite obrazac kako biste zatražili informacije ili rezervirali termin. Rezervirajte prvi posjet besplatno.

  • Hidden
  • Accepted file types: doc, pdf, png, jpg, jpeg, Max. file size: 50 MB.