Vaš osmijeh je izrazito važan. Osmijeh je ono što odmah primijetimo kada se s nekim upoznajemo. Bijeli i sjajni osmijeh uistinu je prekrasan – zbog njega se osjećate odlično i puni samopouzdanja te na svakoga ostavljate izvrstan prvi dojam.

Prirodno starenje organizma u kombinaciji sa stilom života može znatno obojati i potamniti Vaše zube. Mnoge naše svakodnevne aktivnosti tom procesu znatno doprinose: pušenje, pijenje kave i obojanih gaziranih pića, čaja ili crnog vina.

U svijetu dentalne medicine, postoje mnogi proizvodi za izbjeljivanje zubi, koji mogu imati dugotrajan učinak, ali su često agresivni za zube i zubno tkivo, zbog čega Vam savjetujemo profesionalnu metodu izbjeljivanja zubi.

U našem Centru dentalne medicine Orto-Nova koristimo inovativan i učinkovit profesionalni sustav izbjeljivanja zubi – Philips Zoom WhiteSpeed koji koristi najnapredniju tehnologiju LED svjetla.

Izbjeljivanje zubi Vaš osmijeh može pokazati u najboljem izdanju.
Neprofesionalni načini izbjeljivanja, koji nisu klinički dokazani, mogu dovesti do neželjenih rezultata i negativnih posljedica.
Pobrinite se da izbjeljivanje bude:

  • brzo i praktično

  • dugotrajno

  • neznatno osjetljivo za zube

  • dokazano sigurno i učinkovito

  • izvedeno od strane stomatologa

Da li je postupak izbjeljivanja siguran, i koliko šteti zubima?

Proces postupka izbjeljivanja provodi se pod kontrolom stomatologa i dentalnog asistenta, te je strogo kontroliran i od svjetske stomatološke organizacije. Temeljem brojnih istraživanja i testiranja o štetnosti, smatra se postupkom koji ne izaziva štetne posljedice, a pacijentima daje željenu bijelinu i sjaj.

Čega se pridržavati nakon izbjeljivanja?

Kako bi se postigao dobar i dugotrajan rezultat jako je bitno da u najmanje slijedećih 48 sati izbjegavate pušenje, obojenu i jako kiselu hranu i pića (kao npr. kavu, tamne čajeve, crno vino, gazirana pića, limunadu itd.) ili bilo koju hranu i pića za koje smatrate da bi mogli obojiti Vaše zube.

Osjetljivost zubi

Neke osobe mogu osjećati pojačanu osjetljivost svojih zubi nakon izbjeljivanja, no to smatramo normalnom pojavom koja će nestati kroz par dana. U slučaju preosjetljivosti, možete si pomoći zubnim pastama za osjetljive zube.

Zatraži besplatnu ponudu i ostvari poseban popust

Ispunite obrazac kako biste zatražili informacije ili rezervirali termin. Rezervirajte prvi posjet besplatno.