Andrej Kravanja

dr.med.dent.

Andrej Kravanja, dr.dent.med., diplomirao je 2008. godine na Medicinskom fakultetu u Rijeci – smjer dentalna medicina, kao jedan od najboljih studenata svoje generacije.
 
Obavlja zahvate iz područja oralne kirurgije i parodontologije, a posebno zanimanje iskazuje u području implantoprotetike. Na temelju višegodišnjeg iskustva i kontinuiranog učenja doktor uspješno riješava zahtjevne slučajeve orofacijalne regije s naglaskom na rekonstrukciju kosti i gingive.
 
Tijekom godina sudjelovao je na brojnim kongresima, ali i individualnim tečajevima vezanim uz implantoprotetsku terapiju. Visoke standarde struke održava educirajući se u klinikama eminentnih svjetskih stručnjaka. Licenciran je za rad s premium implantacijskim sustavima. Trenutno pohađa međunarodni specijalistički studij iz implantologije i oralne kirurgije.


  Kontakti

O nama

O nama

Centar dentalne medicine Orto-nova obiteljsko je poduzeće modernog i udobnog ambijenta smješteno je na pristupačnoj lokaciji na Kantridi, u Rijeci, iz koje se pruža prekrasan pogled na Kvarnerski zalj